Pages

27 Kasım 2008 Perşembe

Kakaolu pasta

Malzemeler
4 Adet yumurta
2 Su bardağı tozşeker
1 Paket margarin
3 Çorba kaşığı kakao
1 Tatlı kaşığı kabartma tozu
2.5 su bardağı un
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

Hazırlanışı

Derin bir kaba şeker alın.
Yumurtayı ekleyip çırpın.
Sütü hafifçe erimiş margarini ve kakaoyu ekleyin.
Birkaç dakika daha çırpın.
Bu karışımdan 1 su bardağını ayırın.
Kaptaki karışıma kabartma tozu ve unu da ekleyin.
Yağlanmış kalıba bu karışımı boşaltın.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 35 dakika pişirin.
Pişen kekin üzerine, önceden ayırdığınız karışımı dökün.
Kek,sosu iyice çekince dilimleyerek servis yapın.
Kakaolu pasta yemek tarifleri
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız