Malzemeler
1 Su bardağı yoğurt
2 Su bardağı tozşeker
3 Su bardağı elenmiş un
125 gr margarin (yarım paket)
4 Adet yumurta
1 Paket vanilya
1 Paket kabartma tozu
Limon kabuğu rendesi
Yarım su bardağı dövülmüş ceviz içi
Mutfak
Zorluk 1
Süre 55 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem
Hazırlanışı
Yumurtalar ve şekeri krema kıvamına gelene dek çırpın.
İçine eritilmiş yağı, yoğurdu, elenmiş unu, kabartma tozu, vanilya ve limon kabuğu rendesini koyup karıştırın.
Son olarak dövülmüş cevizi ekleyin.
Hazırladığınız bu hamuru yağlanmış ve un serpilmiş kalıba dökün.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 40-45 dakika pişirin.
Pratik Kek yemek tarifleri
28 Kasım 2008 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder