Malzemeler
1 Paket hazır pandispanya
1.5 çay bardağı süt
3 Yaprak jelatin
1 Kutu krem peynir(200 gr)
2.5 Çorba kaşığı tozşeker
3 Su bardağı kremşanti
1 Portakal
1 Su bardağı frambuaz
Yarım paket limonlu veya frambuazlı jöle
.Mutfak
Zorluk 4
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 12
Yöntem
Hazırlanışı
Bir çemberi tepsi üzerine yerleştirip hazır pandispanyayı ince bir dilim halinde çemberin içine yayın.
Jelatini 5 dakika soğuk suda bekletin.
Süzüp süte ilave edin ve kısık ateşte eriyinceye kadar karıştırın.
Bu karışıma şeker ilave edip soğumaya bırakın.
Ayrı bir kapta peynir ve krem şantiyi çırpıp sütlü karışıma ekleyin.
Portakalın kabuklarını soyup dilimleyin ve çemberin etrafına dizin.
Hazırladığınız karışımı çemberin içine ilave edipn 1-1.5 saat kadar dolapta dinlendirin.
Jöleyi paketin üzerindeki tarife göre pişirin.
Dolaptan çıkardığınız cheesecake in üzerine frambuazları dizin ve jöleyi ilave edin.
Dolapta yarım saat kadar dinlendirdikten sonra çemberi çıkarıp servis tabağına alın.
Frambuazlı Cheesecake yemek tarifleri
.
27 Kasım 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder