Pages

3 Aralık 2008 Çarşamba

Vişneli Pay


Malzemeler
1 kilo vişne
3 yumurta
1 su bardağı un
100 gr. margarin ya da tereyağı
1 su bardağı tozşeker
Mutfak
Zorluk 3
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Vişneleri yıkayıp çekirdeklerini ayıklayın.Margarini bir kapta eritin.
Yumurta ve şekeri iyici çırparak margarin ve unu ekleyin.Hamur haline getirin.
Vişneleri de ekledikten sonra tepsiye yayın.
175 derecelik fırında 8-10 dakika pişirdikten sonra soğumaya bırakın.
Yeterince soğuduktan sonra küçük parçalar halinde keserek servis yapın.
Vişneli Pay yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız