Pages

16 Aralık 2008 Salı

Pastırmalı Hindi Göğsü

Malzemeler
200 gramlık 4 parça kemiksiz hindi göğüs eti
8 Adet pastırma dilimi
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
2 Çorba kaşığı süt kreması
2 Çorba kaşığı su
1 Çay kaşığı kekik
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Hindi göğüs etlerini döverek inceltin ve düz zemin üzerine yayın.
Her birinin üzerine ikişer dilim pastırma yerleştirip rulo şeklinde sarın.
Açılmamaları için kürdanla tutturun.
Sıvıyağı tencerede kızdırın ve hindi rulolarını sürekli çevirerek 2-3 dakika kızartın.
Süt kreması, kekik, tuz, karabiber ve 2 çorba kaşığı suyu çok kısık ateşte 15 dakika pişirin.
Gerekirse biraz daha su ilave edebilirsiniz.
Hazırladığınız kremalı sosu etlerin üzerine döküp, kapağı kapalı olarak 5 dakika dinlendirdikten sonra dilimleyip servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız