Malzemeler
200 gr kakaolu bisküvi
500 gr şeftali
1.5 su bardağı tatlandırılmış krema(çok soğuk olmalı)
1 Çay kaşığı limon kabuğu rendesi
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Kakaolu bisküvileri havanda veya robotta ufalayın.
Un haline getirin.
Şeftalilerin kabuklarını soyup, püre haline getirip, krema ve limon kabuğu rendesiyle karıştırın.
Bisküvilerin üçte birini 4 küp bardağına pay edin.
Üzerlerine meyve püresini, pürenin üzerinde kalan bisküviyi bölüştürün.
Şeftali veya vişne gibi mevsim meyveleriyle süsleyerek servis yapın.
Şeftali Katları yemek tarifleri
.
3 Aralık 2008 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder