3 Aralık 2008 Çarşamba
Limonlu Tart
Malzemeler
1 su bardağı un
2 çorbakaşığı tozşeker
75 gr. margarin ya da tereyağı
2 çorbakaşığı su
2 yumurta
1 limon
1 su bardağı pudra şekeri
100 gr. erimiş tereyağı
Mutfak
Zorluk 3
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem
Hazırlanışı
Un ve margarini karıştırın.
Tozşeker ve suuy ekleyerek hamur haline getirin.
Elde ettiğiniz hamuru buzdolabında 1 saat bekletin.
Daha sonra bir turta kalıbına yerleştirerek,yaklaşık 15 dakika pişirin.
Bu arada yumurtaları oudra şekeriyle çırpın ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyin.
Bu karışıma eritilmiş tereyağını ekledikten sonra pişmiş hamurun üstüne yayarak 15 dakika daha pişirin.
Limonlu Tart yemek tarifleri
.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder