Pages

4 Aralık 2008 Perşembe

Portakal Kompostosu

Malzemeler
2 adet portakal
4 bardak su
1.5 su bardağı toz şeker

Mutfak
Zorluk 2
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Bir tencereye suyu koyup kaynamaya bırakın.
Bu arada portakalların kabuklarını soyup ,her portakalı ikiye veya dörde bölün.
Kaynamakta olan suya şekeri katın.
Karıştırın ve meyvaları da ilave edin.
Tencerenin kapağını kapatın ve yumuşayıncaya kadar pişirin.
Tencereyi ateşten indirin.
Soğuduktan sonra kaselere taksim edin.
Buzdolabında soğutun ve servis yapın.
Portakal Kompostosu yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız