Malzemeler
1 Paket kek un
200 gr margarin
2 Çorba kaşığı yoğurt
2 Çorba kaşığı tozşeker
2 Dilim kavun
Kavun sosu için :
1 Dilim kavun
1 Çorba kaşığı viski
1 Çay bardağı vanilya
2 Çorba kaşığı pudra şekeri
Mutfak
Zorluk 2
Süre 60 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem
Hazırlanışı
Margarini eritip, soğutun.
Yoğurda şeker koyup, un ilave edin.
Yoğurup, hamur elde edin ve 20 dakika dinlendirin.
İki tepsiye bölüp, yerleştirin.
Hamurun arasına dilim dilim kavun koyun.
Diğer parçayı üzerine kapatıp, yumurta sürün.
Fırında kızarana kadar pişirin.
Diğer yandan kavun sosunu hazırlamak için kavunu ufak ufak doğrayın.
Pudra şekeriyle blendırdan geçirin.
Vanilyayı ve viskiyi ilave edip, karıştırın.
Fırından çıkardığınız tartın üzerine kavun sosu döküp, dilimleyerek servis yapın.
Kavunlu Tart yemek tarifleri
.
3 Aralık 2008 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder