Pages

3 Aralık 2008 Çarşamba

Frambuazlı Milföy Tart

Malzemeler
1 Küçük paket milföy hamuru
1 Kutu hazır krem şanti
1 Su bardağı süt
Yarım su bardağı tozşeker
Yarım çay bardağı un
1 Adet yumurta
1 Yemek kaşığı margarin
1 Paket dondurulmuş frambuaz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Milföy hamurlarını kalıplara yerleştirip, üzerlerini çatalla delin.
Kuruyana kadar 180 dereceli fırında 20-25 dakika pişirin.
Fırından çıkan tartların kenarlarından taşan milföyleri bıçakla keserek alın ve daha sonra kullanmak üzere saklayın.
Tencereye süt, şeker, yumurta ve unu alıp, kısık ateşte karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin.
Ateşten alıp, margarini ilave edin.
Karışım soğuyunca krem şanti ve artan milföy parçalarını ekleyerek karıştırın.
Milföy tarlar iyice soğuduktan sonra içlerine hazırladığınız karışımı yerleştirip, üzerlerini frambuaz ile süsleyin.
Kalıplardan çıkarıp, servis yapın.
Frambuazlı Milföy Tart yemek tarifleri

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız