Pages

4 Aralık 2008 Perşembe

Elma Şurubu

Malzemeler
450 gr. elma
2.5 bardak kaynar su
50 gr. şeker
Mutfak
Zorluk 2
Süre 15 dk.
Kaç Kişilik 3
Yöntem
Hazırlanışı
Elmaları iyice yıkayın,kabuğunu ayıklamadan küçük parçalar doğrayıp limon kabuğu ile birliket bir kaba koyun.
Üstüne kaynar suyu döküp soğumasını bekleyin.
Ara sıra meyvaları ezerek suyunun çıkmasını sağlayın.
Süzün,limon suyunu ekleyin ve şeker ilave edip karıştırın.
Buzdolabına kaldırıp soğuk olarak servis yapın.
Gerekirse servis ederken soda veya tonik ekleyebilirsiniz.
Elma Şurubu yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız